Hubert Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Poszukuje jakiejs porzadnej pozycji o C++ -wstepnie padlo na "C++ Builder 6 Vademecum profesjonalisty " -glownie dlatego, ze Mam wlasnie ten kompilator, oraz ze wzgledu na dolaczony CD z przykladami. Czy ta ksiazka jest dobra? Czy jest pisana w miare zrozumialym jezykiem? A moze znacie jakies inne (lepsze?) pozycje dot. C++ ? Bylbym wdzieczny za podanie tytulow. Nie musza (a nawet nie powinny) byc to ksiazki dla zielonych bo z programowaniem mam juz doczynienia nie od dzis. Jezeli to w czyms bedzie przydatne to mam na polce ksiazke H. Schildt'a "Leksykon C/C++ " oraz ksiazki o C i C++ z serii Cwiczenia praktyczne (wyd. Helion) Edytowane 26 Marca 2005 przez Hubert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Arkana C++ Harvey M. Deitel, Paul J. Deitel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...