Moog Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam pora zmienić net'a ... uziemiłem się na rok w tym zamku (cóż byłem młody i głupi) . Mieszkam w Białymstoku. Co polecacie ? Chello ? neo ? czy może sieć osiedlową. Na czym mi zalezy ? Możliwość zakładania serwków w grach. Minimum 512k. Cena max 110zł za miech. Co doradzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 U mnie w Connect System http://www.cs.bialystok.pl/index.html jest coś takiego : Klasa MAX transfer do 2048kb/s PUBLICZNY ADRES IP Dobre to jest ? Czy nie ma żadnych haczyków ? Bo 2mb na głowe i publiczne IP za kwotę 99zł robi wrażenie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 w zyciu tych 2Mb nie zobaczysz... ehhh.. zreszta szkoda gadac o tej firmie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 U mnie w Connect System 1354136[/snapback] Wiesz... pewnie 2 MB nie osiągniesz, ale za 100 zł ta oferta jest całkiem przyzwoita biorąc pod uwagę publiczne IP oraz brak limitu na download. Nawet gdyby transfer biegał ci na 512-1Mbit to i tak będzie to lepsze rozwiązanie niż neo+ czy chello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...