DarthMirek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Chce komuś sprzedać thermaltake giant III ale to osoba ma GF 6600gt leadteka i nie jest przekonana czy giant będzie pasował. Pilnie potrzebna pomoc :) Prosiłbym o jak najszybsze odpowiedzi gdyż potrzebuję kasy i chcę szybko sprzedać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuraj,net.pl Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Wogóle nie rozumiem tej transakcji, mam 6600gt Leadteka i chłodznie jest dość dobre, a to, które mu sprzedajesz wejdzie, tylko trzeba będzie pogłówkować z montażem, ale dla chcącego nic trudnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Chce komuś sprzedać thermaltake giant III ale to osoba ma GF 6600gt leadteka i nie jest przekonana czy giant będzie pasował. Pilnie potrzebna pomoc :) Prosiłbym o jak najszybsze odpowiedzi gdyż potrzebuję kasy i chcę szybko sprzedać :wink: 1352648[/snapback] Nie wejdzie ponieważ giant III ma mocowania na śróby 3mm, a otwory w 6600GT to 2mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...