vinixxx Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Witam! Mam malutenki problem! Otoż mam modem sdi. Do tego podlaczony router LAN. Do routera podłaczone są 4 komputery. I do jednego z nich włożoną mam kartę wi-fi (d-link dwl-520+) i chciałbym to połaczyc z nizezależnym komputerem z taką samą kartą wi-fi. I co mam zrobić zeby te sieci wszystkie dobrze działały albo przynajmniej zeby działał internet na kazdym z tych komputerów. Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Tak tego nie zrobisz, musisz kupic punkt dostepowy (Access Point). Ten router to tylko LAN obsluguje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinixxx Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Nio niestety tylko LAN :( Szkoda ze nie bedzie działczyc. Bardzo dziękuję za szybko odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinixxx Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 To jeszcze raz ja. A mozna zrobic cos takiego? Mianowicie mam komputer z karta wi-fi polaczny do modemu sdi. I jest to połaczone z drugim komputerem z karta wi-fi. Tyle tylko ze ten drugi kompouter ma jeszcze zwykla karte sieciowa LAN. Do tej karty LAN podlaczony jest jeszcze jeden komputer. A czy cos takiego by dzialalo? Chodzi mi głownie o sam internet. Z góry dzieki za odpowiedzi. Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Odpowiedz prosta - nie. Punkt dostepowy kosztuje 200zl. To chyba nie jest duzo, a bedzie wszystko dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinixxx Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ok rozumiem. Ale punkt dostepowy moge podlaczyc bezposrednio do routera i wszystko bedzie dzialac? jeszcze raz dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No tak. Kazdy AP ma LANowskie wejscie, odpowiednio go konfigurujesz, dobierasz antene i wpinasz w router, ot cala filozofia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...