Skocz do zawartości
maziq

Problem Z Monitorem

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam juz od pare lat monitor CTR 17" CTX od jakiegos czasu zrobilo sie takie cos ze ekran podzielil sie jak by na 3 czesci,oczywiscie niewidoczne a objawia sie to tym ze jak przenosze jakies okno np winampa to po lewej stronie sie rozszerza w poziomie, w srodki sie zweza a po prawej tesh sie rozszerza:/ nie wiem co sie dzieje:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam juz od pare lat monitor CTR 17" CTX od jakiegos czasu zrobilo sie takie cos ze ekran podzielil sie jak by na 3 czesci,oczywiscie niewidoczne a objawia sie to tym ze jak przenosze jakies okno np winampa to po lewej stronie sie rozszerza w poziomie, w srodki sie zweza a po prawej tesh sie rozszerza:/ nie wiem co sie dzieje:/

1353108[/snapback]

Standartowe zachowania monitora gdy pada, nie trzyma geometrii.

Zbieraj kase na nowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak myslalem:) a dlugo tak jeszcze pochodzi?tzn w sensie czy padnie wrescie tak juz kompletnie?

1353310[/snapback]

Pochodzić to jeszcze może nawet rok tylko będzie coraz gorzej, no i komfort pracy zostawia wiele do życzenia.

Dwa tygodnie temu byłem na giełdzie w Warszawie i widziałem 19" Noki po 250, dobra cena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi