maziq Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Posiadam juz od pare lat monitor CTR 17" CTX od jakiegos czasu zrobilo sie takie cos ze ekran podzielil sie jak by na 3 czesci,oczywiscie niewidoczne a objawia sie to tym ze jak przenosze jakies okno np winampa to po lewej stronie sie rozszerza w poziomie, w srodki sie zweza a po prawej tesh sie rozszerza:/ nie wiem co sie dzieje:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Posiadam juz od pare lat monitor CTR 17" CTX od jakiegos czasu zrobilo sie takie cos ze ekran podzielil sie jak by na 3 czesci,oczywiscie niewidoczne a objawia sie to tym ze jak przenosze jakies okno np winampa to po lewej stronie sie rozszerza w poziomie, w srodki sie zweza a po prawej tesh sie rozszerza:/ nie wiem co sie dzieje:/ 1353108[/snapback] Standartowe zachowania monitora gdy pada, nie trzyma geometrii. Zbieraj kase na nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 tak myslalem:) a dlugo tak jeszcze pochodzi?tzn w sensie czy padnie wrescie tak juz kompletnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 tak myslalem:) a dlugo tak jeszcze pochodzi?tzn w sensie czy padnie wrescie tak juz kompletnie? 1353310[/snapback] Pochodzić to jeszcze może nawet rok tylko będzie coraz gorzej, no i komfort pracy zostawia wiele do życzenia. Dwa tygodnie temu byłem na giełdzie w Warszawie i widziałem 19" Noki po 250, dobra cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...