rafan75 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Witam. Czy jest jakiś mały programik, który powiadamiałby mnie o nowej poczcie na skrzynce? Nie chodzi o to aby ściągał nagłówki, eliminował spam itd. Chodzi mi tylko o to aby powiadomił mnie najlepiej graficznie o tym ze pojawiła się nowa poczta. Programów pocztowych jest mnóstwo, dlatego proszę o rady. Może macie coś takiego malutkiego, co by cągle monitorowało mi pocztę. Pozdrawiam Rafał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 samuraize +odpowiedania wtyczka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Tlen (obsuguje tez GG) - Jesli poczta na O2 Tlen + Plugin - Jesli rozne konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sphinx90 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Polecam program NewMail z allegro : http://www.all4free.thc.net.pl/download.php?cmd=click&id=97 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 konnekt + emnotify Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) Miranda + YAMN. Aqq też ma tą funkcję. Edytowane 28 Marca 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbohen Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Proponuję MailCheck ... korzystam z niego i jest ok!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 WPkontakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...