Skocz do zawartości
marex1011

[c++] Co Ja Robie Nie Tak?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Moj klopot moze sie wydawac dla niektorych troche smieszny, ale dopiero zaczalem sie uczyc programowac w C++, wiec prosze o wyrozumialosc. Otoz problem tkwi w "Visual C++ Express Edition 2005", ktorego uzywam (musze takiego, bo na takim zaczynamy uczyc sie na studiach) - wszystko jest okey dopoki nie napisze pierwszego (jakiegokolwiek) programiku. Kompiluje mi sie bezblednie, natomiast problem zaczyna sie wlasnie po tej kompilacji - jesli teraz "wyczyszcze" okno i napisze drugi program (obojetnie jaki, ale dobry tzn. bez bledow) i chce go skompilowac to mnie szlag trafia, bo za kazdym razem gdy go niby kompiluje to zamiast widziec efekty mojego drugiego programiku...........zalacza mi sie (czyt. kompiluje) ten program ktory napisalem jako pierwszy i tak caly czas..... Juz mnie krew zalewa z tym Visualem :angry: , mam tez darmowy DevC++ i tam zadnych problemow nie ma i na dodatek po polsku.

Prosze o wyjasnienie co robie nie tak (nie jestem dobry z angielskiego i to moze jest jedna z przyczyn przy tym Visualu).

Dzieki z gory i pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi