tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Gdzie w Krakowie moge kupic Radki 8500 lub 900pro?????????? Szukam w miare nomalnych sklepoow:)Jakbyscie podali linki do stron sklepoow----z Krakowa:)Dzieki Szacuneczek Ps.Nie wywalajcie posta ,specjalnie go tu napisalem bo jest duzo osoob a i tak za 2 godziny umrze smiercia naturalna bo w sumie malo osoob jest z Krakowa:)Dzieki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Gdzie w Krakowie moge kupic Radki 8500 lub 900pro?????????? Szukam w miare nomalnych sklepoow:)Jakbyscie podali linki do stron sklepoow----z Krakowa:)Dzieki Szacuneczek Ps.Nie wywalajcie posta ,specjalnie go tu napisalem bo jest duzo osoob a i tak za 2 godziny umrze smiercia naturalna bo w sumie malo osoob jest z Krakowa:)Dzieki :lol: Proponuje zajrzec tutaj www.pcprojekt.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Dzieki SpiderMan ,ale ten sklep to juz doskonale znam...Moze jakies inne propozycje???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Dzieki SpiderMan ,ale ten sklep to juz doskonale znam...Moze jakies inne propozycje???? APOLLO! Jest na czarnowiejskeij i jest też filia na miasteczku agh. Mają tam radki 8500 le 250/250 za 530zł! I m.in. Gf4ti 4200 za 600zł . Jak pogadsz z nimi to dają niższe ceny! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 A oto moje propozycje...na dzis ;) www.rancom.pl www.bit.krakow.pl www.rodan.net :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Dzieki SpiderMan ,ale ten sklep to juz doskonale znam...Moze jakies inne propozycje????No to OVER Computers ul.Dluga 24, albo PROLOG na Beliny Prazmowskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Dzieki SpiderMan ,ale ten sklep to juz doskonale znam...Moze jakies inne propozycje???? Jest na czarnowiejskeij i jest też filia na miasteczku agh. Mają tam radki 8500 le 250/250 za 530zł! I m.in. Gf4ti 4200 za 600zł . Jak pogadsz z nimi to dają niższe ceny! :D Spoko majonez tylko jak sie firma nazywa??????????? moze linka masz? Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Dzieki SpiderMan ,ale ten sklep to juz doskonale znam...Moze jakies inne propozycje???? Jest na czarnowiejskeij i jest też filia na miasteczku agh. Mają tam radki 8500 le 250/250 za 530zł! I m.in. Gf4ti 4200 za 600zł . Jak pogadsz z nimi to dają niższe ceny! :D Spoko majonez tylko jak sie firma nazywa??????????? moze linka masz? Szacuneczek Już dopisałem APOLLO! http://www.apollo.net.pl/ Rancoma nie nawidzę! Miałem już pare denerwujących sytuacji. Poza tym mają drogo (czsami pamięci są tanie) i strasznie czeszą. Nie wiem czy specjalnie ale 4 na 5 zakupów było coś nie tak z rachunkimem, Uwaga! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ktos mi przesunal posta...a prosiłem.....:) Jutro leze kupic i powiedzcie ze dobrze wybralem.... 1)Ati(built by Ati)8500(zadne le)moze saphire:) lub 9000pro gigabyte:) I chybaskonczy sie w pcprjekcie choc w bicie mieli tyz fajna propozycje:) Co wwy na to ...w koncu 600pln to nie przelewki Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ale bida .....przesuneli mi temat i tera nikt nie pisze:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...