Skocz do zawartości
tomcyk

Gdzie w Krakowie???????????

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie w Krakowie moge kupic Radki 8500 lub 900pro??????????

Szukam w miare nomalnych sklepoow:)Jakbyscie podali linki do stron sklepoow----z Krakowa:)Dzieki

Szacuneczek

Ps.Nie wywalajcie posta ,specjalnie go tu napisalem bo jest duzo osoob a i tak za 2 godziny umrze smiercia naturalna bo w sumie malo osoob jest z Krakowa:)Dzieki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie w Krakowie moge kupic Radki 8500 lub 900pro??????????

Szukam w miare nomalnych sklepoow:)Jakbyscie podali linki do stron sklepoow----z Krakowa:)Dzieki

Szacuneczek

Ps.Nie wywalajcie posta ,specjalnie go tu napisalem bo jest duzo osoob a i tak za 2 godziny umrze smiercia naturalna bo w sumie malo osoob jest z Krakowa:)Dzieki :lol:

Proponuje zajrzec tutaj www.pcprojekt.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki SpiderMan ,ale ten sklep to juz doskonale znam...Moze jakies inne propozycje????

APOLLO!

Jest na czarnowiejskeij i jest też filia na miasteczku agh. Mają tam radki 8500 le 250/250 za 530zł! I m.in. Gf4ti 4200 za 600zł . Jak pogadsz z nimi to dają niższe ceny! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki SpiderMan ,ale ten sklep to juz doskonale znam...Moze jakies inne propozycje????

Jest na czarnowiejskeij i jest też filia na miasteczku agh. Mają tam radki 8500 le 250/250 za 530zł! I m.in. Gf4ti 4200 za 600zł . Jak pogadsz z nimi to dają niższe ceny! :D

Spoko majonez tylko jak sie firma nazywa??????????? moze linka masz?

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko majonez tylko jak sie firma nazywa??????????? moze linka masz?

Szacuneczek

Już dopisałem APOLLO! http://www.apollo.net.pl/

Rancoma nie nawidzę! Miałem już pare denerwujących sytuacji. Poza tym mają drogo (czsami pamięci są tanie) i strasznie czeszą. Nie wiem czy specjalnie ale 4 na 5 zakupów było coś nie tak z rachunkimem, Uwaga!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos mi przesunal posta...a prosiłem.....:)

Jutro leze kupic i powiedzcie ze dobrze wybralem....

1)Ati(built by Ati)8500(zadne le)moze saphire:)

lub 9000pro gigabyte:)

I chybaskonczy sie w pcprjekcie choc w bicie mieli tyz fajna propozycje:)

Co wwy na to ...w koncu 600pln to nie przelewki

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi