dyzio1987 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 siema mam potworne artefakty(kolorowy 3dmark'03) i czy moze mi ktos podpowiedziec co mam zrobic w sterach omegi 2.5.90 aby wyłączyć antialiasing bo przy włączaniu atitools wyskakuje mi komunikat zebym przed skanowaniem artefaktów wyłączył "temporal anti-aliasing", a włączył zwykły AA. Co zrobić aby te artefakty zniknęły?? ati radeon 9800se 128mb/128bit, 380cor/250mem. odblokowane 4 potoki(omega) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 siema mam potworne artefakty(kolorowy 3dmark'03) i czy moze mi ktos podpowiedziec co mam zrobic w sterach omegi 2.5.90 aby wyłączyć antialiasing bo przy włączaniu atitools wyskakuje mi komunikat zebym przed skanowaniem artefaktów wyłączył "temporal anti-aliasing", a włączył zwykły AA. Co zrobić aby te artefakty zniknęły?? ati radeon 9800se 128mb/128bit, 380cor/250mem. odblokowane 4 potoki(omega) 1354040[/snapback] Jesli masz odblkowane 4 potoki na 9800se i masz arty to święty boże nie pomoże...przyzwyczaj sie, zablokuj spowrotem... no chyba ze o czyms nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio1987 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No dzięki. W FAQ przeczytałem ze wyjsciem moze byc odinstalowanie sterow omegi, zainstalowanie catalystów i ponowne wrzucenie omeg, ale chyba jednak dam se spokój i bez kitu zablokuje te potoki.Chyba, że ktos ma jeszcze jakiś pomysł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No dzięki. W FAQ przeczytałem ze wyjsciem moze byc odinstalowanie sterow omegi, zainstalowanie catalystów i ponowne wrzucenie omeg, ale chyba jednak dam se spokój i bez kitu zablokuje te potoki.Chyba, że ktos ma jeszcze jakiś pomysł?? 1354302[/snapback] Raczej pomoże ci zainstalowanie czystych catalystów i niekombinowanie z omegami. Najprawdopodobniej uszkodziły się odblokowane potoki, przykro mi... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio1987 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No to zamykam temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...