MichalP [xsrx] Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 No wlasnie... ktos moze mnie pokierowac na takie www ? Dysponuje wieloma stacjami roboczymi w pracy ktore chodza 24 na dobe... przez 12 h dziennie nie wykorzystywane wiec sobie policza w wolnej chwili... cos jak SETI@HOME :) szczytny cel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 http://redakcja.net/ftp/pub/programy/ud/ud...agent_setup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 A teraz to te UD liczy raka jeszcze? Bo ja już sam nie wiem - pogubiłem się prawdę mówiąc :/ Swego czasu toto jakiegoś wąglika nawet liczylo. Niech no to odpale - o mam :) Teraz to nie jest United Devices, tylko: "Ligandfit, Cancer Research Project, Phase II" cokolwiek to znaczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Projekt Anthrax (waglik) zostal dawno zarzucony i od dluzszego czasu dalej liczymy lekarstwo na raka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...