Żyrafa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 witam wszystkich od pewnego czasu występuje u mnie problem z ładowaniem niektórych stron internetowych.Problem dotyczy tylko tweak.pl i onet.pl. Np. na forum tweak najpierw szybko ładuje się górny pasek tweak.pl i miejsce na baner (www.pc-cooler.pl) następnie bardzo długo ładuje się sam baner około 20 sekund a po załadowaniu baneru szybko otwiera się reszta strony. Podobnie wygląda ładowanie onetu i forum dyskusyjnych na nim zamieszczonych. (tam też występują problemy z ładowaniem takich banerów) Na głównej stronie tweak strona się otwiera szybko a baner najczęściej nie otwiera się wcale (jast tylko białe miejsce lub otwiera się po długim czsie). Inne strony ładują się szybko i bez zastrzażeń. Internet mam z kablówki 128 kb/s. U znajomych, którzy mają internet od tego samego dostawcy i o tych samych parametrach strony onet i tweak ładują się płynnie i szybko. posiadam system winXP Prof. SP2 oraz IE 6.0 proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) Masz zdrowie zeby uzywac IE :wink: Przerzuc sie na cos lepszego. Edytowane 28 Marca 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Nie mam pojecia ale zainstaluj Firefoxa i rozszerzenie Flashblock. Już ci się żaden flash nie załaduje a szybkość znaczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...