maziboss Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Witam Czy ktos moze orientuje sie jak wygladaja ceny aparatow fotograficznych (cyfrowych) w Austrii ? Oplaca sie kupic czy nie ? Prawdopodobnie moj ojciec wyjedzie na tydzien do pracy i jezeli cena takiego aparatu byla by nizsza to trzeba by bylo zmienic sprzet ;) Za wszelkie rady z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 a nie ma tam internetu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 a nie ma tam internetu ? 1354762[/snapback] Jezeli chodzi o mojego tate to nie umie sie poslugiwac internetm. Wiec raczej na miejscu nie da rady sam czegos znalezc. Ja natomiast wlasnie szukam jakis sklepow w Austrii ale meine Deutch kuleje :lol: dlatego tez zalozylem taki temat bo byc moze ktos cos tam z was kupowal lub zna jakies gonde polecenia sklepy internetowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 nie ten dział chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Zmartwie Cie, bo ceny sa bardzo zblizone do tych w Polsce. Moze mp3 playery troszke tansze, ale to naprawde minimalnie. Jak mozna bylo sobie tax odliczyc, to jeszcze bylo spoko (15% z ceny ubijales) - ale nie wiem jak to jest po naszym wejsciu do UE. Plusem Austryjackich sklepow jest fakt, ze mozesz sobie wszystko przetestowac. Stosy kamer, aparatow, playerow, dvd i innego sprzetu stoi wlaczone i gotowe do uzycia na wystawach, wiec bez problemu mozesz zapoznac sie z produktem. Mozesz przyniesc swoja karte pamieci i sprawdzac jakosc poszczeglnych cyfrakow etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Jak mozna bylo sobie tax odliczyc, to jeszcze bylo spoko (15% z ceny ubijales) - ale nie wiem jak to jest po naszym wejsciu do UE. Hmm a co to jest dokladnie ten tax ? Moze ktos wie czy to jeszcze dziala ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Tax = podatek. Chyba Twój angielski też kuleje... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...