Cień Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Witam, w piatek zamówiłem w sklepie Inspire P5800 po powrocie do domciu doszedlem do wniosku ze mam zintegrowna wiec we wtorek kupie takze SB zabralem sie wiec do przegladania forum i tu pojawily sie pytania: Wyczytalem ze jak mam mp3 czy jakakolwiek inna muze stereo to i tak beda graly na 2 glosnikach + sub zamiast na 5 + sub ? Dowiedzialem sie takze zeby tak nie bylo musze zainstalowac jakis plugin do winampa ? Czy to oznacza ze jak bede sluchal mp3 to tylko winampie w zadnym innym progsie ? a moze istnieje jakas nakladka do sterow creativa i nie bedzie problemu ? Hmm jesli bede mial jeszcze jakies pytania a napewno bede a juz napewno po zamontowaniu to napisze w tym temacie, Prosze takze wszyskich o powsciagliwość na temat głosnikow wiem ze nie sa super klasy bo satelity sa plastikowe bo sub buczy zamiast grac i wogle sa shitowe ale na inne mnie nie stac choc i tak mysle ze i tak sa lepsze niz ac97 i 2 marne pierdziawki jak wy fachowcy to nazywacie :) Mam nadzieje ze moderatorzy mnie nie z linczuja za temat tu a nie w faq w koncu to nie tylko pytania dotyczace glosnikow i wyboru. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 jak masz sb to wystarczy w surround mixerze ustawić na 5.1 kanałów lub movie mode (chyba),jeśli są używane kx to w surounderze wystarczy ustawić rządaną ilość kanałów i dać w polu surround copy,a do filmów on Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Kxy nie obsluguja tej karty . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinzg Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Do wiekszosci programow wystarczy jak ustawisz w speaker settings ilosc kanalow, ale w winampie musisz w opcjach output ustawic karte na sb zamiast podstawowy sterownik dzwieku..., nie wiem czy to jest regula ale ja to zawsze musze ustawiac po instalce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...