Skocz do zawartości
Cień

Inspire P5800 I Sb Live! 24-bit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w piatek zamówiłem w sklepie Inspire P5800 po powrocie do domciu doszedlem do wniosku ze mam zintegrowna wiec we wtorek kupie takze SB zabralem sie wiec do przegladania forum i tu pojawily sie pytania:

Wyczytalem ze jak mam mp3 czy jakakolwiek inna muze stereo to i tak beda graly na 2 glosnikach + sub zamiast na 5 + sub ? Dowiedzialem sie takze zeby tak nie bylo musze zainstalowac jakis plugin do winampa ?

Czy to oznacza ze jak bede sluchal mp3 to tylko winampie w zadnym innym progsie ? a moze istnieje jakas nakladka do sterow creativa i nie bedzie problemu ?

Hmm jesli bede mial jeszcze jakies pytania a napewno bede a juz napewno po zamontowaniu to napisze w tym temacie, Prosze takze wszyskich o powsciagliwość na temat głosnikow wiem ze nie sa super klasy bo satelity sa plastikowe bo sub buczy zamiast grac i wogle sa shitowe ale na inne mnie nie stac choc i tak mysle ze i tak sa lepsze niz ac97 i 2 marne pierdziawki jak wy fachowcy to nazywacie :)

Mam nadzieje ze moderatorzy mnie nie z linczuja za temat tu a nie w faq w koncu to nie tylko pytania dotyczace glosnikow i wyboru.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do wiekszosci programow wystarczy jak ustawisz w speaker settings ilosc kanalow, ale w winampie musisz w opcjach output ustawic karte na sb zamiast podstawowy sterownik dzwieku..., nie wiem czy to jest regula ale ja to zawsze musze ustawiac po instalce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi