-Gucio- Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Witam .Szukam zasilacza który dobrze trzymałby napięcia i byłby możliwie jak najcichszy. Przeglądałem różne serwisy i waham się między : NeoTEC V4202 BE QUIET 400W Blackline Titan Tagan 380W-U01 Jeżeli ktoś mniał do czynienia z w/w zasilkami to byłbym wdzięczny za podzielenie się spostrzeżeniami . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ja mam tego Tagana - napiecia bardzo stabilne. Nawet pod pelnym obciazeniem z dwoma hdd i napedami dzialajacymi wszystko utrzymuje sie na bardzo dobrym poziomie. Co do halasu, to go poprostu nie ma :) Jedyne na co musisz zwrocic uwage przy tym PSU, to fakt iz piekielnie sie on nagrzewa i trzeba zapewnic w obudowie dobra wentylacje, aby nie ugotowac innych elementow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 A na test zasilaczy to spojrzeć nie łaska. NeoTEC jest najgłośniejszy z nich wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Gucio- Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 A na test zasilaczy to spojrzeć nie łaska. NeoTEC jest najgłośniejszy z nich wszystkich. 1355103[/snapback] Właśnie patrzałem na testy i te trzy zasilacze są bardzo podobne więc chciałem się czegoś dowiedzieć od zwykłych użytkowników blaszaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...