BremkinsCorp. Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 hmm... szukalem w internetowych sklepach komputerowych pamięci, bo zamierzam kupic... Ostatnio bardzo chwalone są A-daty. Znalazlem taką oferte: A-data 2x512mb ram 400mhz cl.2.5 niedosć, ze są tańsze od Hynixow d43, to jeszcze maja nizsze cl. (2.5 vs 3.0 hynixa). Wiec jakie pamieci sa lepsze? Hynixy czy a-daty? czym sie roznia w oc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 umiesz czytac?? kawalek nizej jest topik o adatach wlasnie i jest tam napisane jak dzialaja i jak ida w OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 ok spoko gosciu, tyle ze to bylo moje dodatkowe pytanie. ja sie pytam co lepsze Hynixy d43 czy a-daty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 ok spoko gosciu, tyle ze to bylo moje dodatkowe pytanie. ja sie pytam co lepsze Hynixy d43 czy a-daty! 1355749[/snapback] O to również można było zapytać w tamtym temacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...