enzyme Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) dlaczego mam 2 polaczenia z routerem w moich polaczeniach siec. - jedno z karty siaciowej drugie bezposrednio z routera. oba maja rozne adresy ip. obydwa sa aktywne i wysylaja jakies pakiety. Jak wylacze ktores z nich (lub odlacze kabel sieciowy albo usb) to net przestaje dzialac. Dla mnie to dziwne bo to tak jak by moj komputer mial 2 adresy ip :blink: jako ze mam problemy z przekazem pisemnym obrazeczek na poruszenie wyobrazni ;) [ img]http://img53.exs.cx/img53/9302/new26gc.jpg[/img] patrzalem na ktorym numerze ip otwieraja sie porty i robia to na obydwoch na zmiane :lol: pomozcie jakos bo nie wiem na ktorym numerze przekierowywac porty :mur: Maksymalna szerokość wstawianych obrazków =650 sgj Edytowane 29 Marca 2005 przez sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 to znaczy, że masz podłaczony modem przez USB do kompa, a komp skrętką podłączony jest z routerem? Możesz napisać (narysować) jak to masz wszystko ze sobą połączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Zmień nazwe wątku na regulaminową... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...