flasht Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Mam sobie laptopa... od jakiegos czasu juz go mam... jest firmy ASUS... ale to nie wazne... wazne jest to, ze od jakiegos czasu bateria w ogole nie dziala... Laduje sie.... laduje... juz mowi, ze jest naladowana (lampka sie nie swieci pomaranczowa), a po odlaczeniu kabla z gniazdka windows pokazuje odrazu ze bateria jest pelna w 19% ... po jakis kilku minutach mowi, ze bateria jest pusta i zeby podlaczyc zasilacz a po kolejnych kilku, przechodzi w stan uspienia... Dlaczego tak jest? Co moge z tym zrobic? Podpowiem ze kalibrowalem baterie w biosie i nic to nie dalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 jak dlugo m go masz? jak go uzytkujesz, czy to sie zrobilo nagle czy stopniowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 jak dlugo m go masz? jak go uzytkujesz, czy to sie zrobilo nagle czy stopniowo? 1357402[/snapback] Mam go jakies ... 2 lata... uzytkuje chyba nie zbyt prawidlowo bo raczej na zasilaniu... a wydaje mi sie ze zrobilo sie to nagle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 hmm jesli system ci poakzuje ze bateria jest ladowana, a w efekce taki zonk to albo masz uwalona baterie (serwis powinien byc w stanie ja sprawdzic) albo modul zasilania sie poszedl.... wtedy to juz definitynwnie serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 hmm jesli system ci poakzuje ze bateria jest ladowana, a w efekce taki zonk to albo masz uwalona baterie (serwis powinien byc w stanie ja sprawdzic) albo modul zasilania sie poszedl.... wtedy to juz definitynwnie serwis 1360206[/snapback] No ale on pokazuje ze laduje przez jakis czas po tym jak juz sie wylaczy z powodu braku bateri i ponownym podlaczeniu zasilacza... ;-( A serwis... laptop nie jest juz na gwarancji ;-((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 nom, ale jak sie cos przyjaralo, zuzylo to sam ni eporadzisz a to nestety wyglada na uszkodzenie fizyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...