rks Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Siemka, kupuję niedługo nowego kompa(procek AMD 64), zastanawiam się jakie pamięci kupić. Myślę, że będą to PC-400. Myślę o jakimś dualu 2x512. Ale nie wiem, z jakim CL je wybrać. Jaka jest różnica pomiędzy różnymi cycle latency? Czy wpływa to na ogólną wydajność kompa(fpsy w grach)? Edytowane 30 Marca 2005 przez rks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 A wysililes sie choc troche uzywajac szukajki? Ostatni co drugi topik jest z pytaniem jakie pamieci kupic :mur: Ludzie opanujcie sie troche z zakladaniem nowych tematow bo niedlugo to forum zamieni sie w jeden wielki smietnik :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 no włacha było już o tym :] ale jak coś bierz Geile 2x512 400mhz (2-3-3-6) w bestcomie za około 720zł. ja takie mam i śmigają jak cholera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...