CriXu Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Witam wiec mam problem z zakupem pamieci do mojego kompa (konfiguracja mojego kompa w podpisie) i zastanawiam sie nad kupnem drugiej kosci 256MB PC400 CL2.5 i uruchomieniu jej w Dualu (w sumie mialbym 512MB) ale nie wiem czy nie lepiej bedzie doplacic 50zł i kupic pamiec Elixir 512MB PC400 CL3 (w sumie mialbym 768MB)... prosze o rade czy ten elixir jest dobry i czy warto go kupic oraz czy uda mi sie go ruruchomic na CL2,5 przy 333MHZ czy lepiej ustawic obie Pamieci na CL3 (aktualnie moj TwinMos leci na 333MHz CL2)... Prosze o rade PS. a w goole co dalej to cale CL ??? lepiej jak chodzi na nizszym czy wyzszym??? jakie ustawienie bedize lepsze i czy w ogole Elixir mi wydoli.... Prosze o rade. Edytowane 30 Marca 2005 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Nie dalej jak wczoraj czytalem test czasow dostepu pamiec i wyszlo na to ze roznica miedzy CL2,5 a 3 jest niewielka, na korzysc CL2,5 oczywiscie. Moim skromnym zdaniem lepiej miec wiecej pamieci niz dual. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek17 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 moim skromnym zdaniem tez jest lepiej wziac te 512 doplacajac 50 zeta bo najwazniejsza jest ilosc ram. a na twoim miejscu bralbym kingstony ( ale nie wiadmo jak ci bedzie to chodzilo ze starymi ramkami ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) Ja tam se wole rowniez dolozyc z 512MB (TwinMOS) niz 256 i uwazam ze pamiec ta jest nie najgorsza. Wiec nie widze sensu ,abys bral Kingstony czy jakiekolwiek inne skoro mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> TwinMOS'y ktore ostatnio stanialy i to mocno :-P Edytowane 31 Marca 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 nie nie albo wezme Twinmosa 256MB (druga kosc i uruchomie w dualu) albo 512MB Elixira (zadnego Kingstoma czy Twinmosa) niestety nie stac mnie na lepsza firme i dlatego pytam czy lepiej Twinmosa 256MB czy Elixira 512MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...