Skocz do zawartości
CriXu

Problem Z Wyborem - Pamiec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

wiec mam problem z zakupem pamieci do mojego kompa (konfiguracja mojego kompa w podpisie) i zastanawiam sie nad kupnem drugiej kosci 256MB PC400 CL2.5 i uruchomieniu jej w Dualu (w sumie mialbym 512MB) ale nie wiem czy nie lepiej bedzie doplacic 50zł i kupic pamiec Elixir 512MB PC400 CL3 (w sumie mialbym 768MB)...

prosze o rade czy ten elixir jest dobry i czy warto go kupic oraz czy uda mi sie go ruruchomic na CL2,5 przy 333MHZ czy lepiej ustawic obie Pamieci na CL3 (aktualnie moj TwinMos leci na 333MHz CL2)... Prosze o rade

PS. a w goole co dalej to cale CL ??? lepiej jak chodzi na nizszym czy wyzszym??? jakie ustawienie bedize lepsze i czy w ogole Elixir mi wydoli....

Prosze o rade.

Edytowane przez Szpakos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam se wole rowniez dolozyc z 512MB (TwinMOS) niz 256 i uwazam ze pamiec ta jest nie najgorsza. Wiec nie widze sensu ,abys bral Kingstony czy jakiekolwiek inne skoro mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> TwinMOS'y ktore ostatnio stanialy i to mocno :-P

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nie albo wezme Twinmosa 256MB (druga kosc i uruchomie w dualu) albo 512MB Elixira (zadnego Kingstoma czy Twinmosa) niestety nie stac mnie na lepsza firme i dlatego pytam czy lepiej Twinmosa 256MB czy Elixira 512MB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi