Stinky Winky Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Witam! W niedlugim okresie czasu zamierzam wymienić pare bebechów z mojego kompa. Planuje zakupić Athlona XP Mobile 2500+ i w związku z tym moje pierwsze pytanie czy nr serii jest taki wazny, bo planuje podkrecic go "tylko" do 4000+ (zaznaczam ze zamierzam kupic ten z serii FQQ4C z nizszym zasilaniem 1.45 V). Moje kolejne pytanie dotyczy plyty głównej jaka mialbym pod niego kupic. Mianowicie zastanawiam się nad jedną z tych dwóch Microstar K7N2 Delta2-FSR albo Abit NF7-S (v2.0). Trzecie pytanie jakie bym miał to jaka pamieć RAM kupic do takiego zestawu, tak do 250 zlotych max. Z gory dziekuje za odpowiedz!! Edytowane 31 Marca 2005 przez Stinky Winky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek17 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 hmmmm. do takiego czegos to chyba odrazu lepiej kupic 1 gb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 A ja uczestnicze w promocji nowych procesorów AMD i polecam SEMPRONA nowego. Poczytaj recki o nim, jak i podobne posty na forum i zobaczysz ze nie bredze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stinky Winky Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 No czy ktoś mi odpowie na moje pytania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Ceny ci nie podam, bo nie szukalem. Ale zasilke polecam 400 WAT. RAM najlepiej 512. Chociaz jak jescze inne bajerki kupisz i bedziesz je podkrecal to ci sprzet na bank kipnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 No czy ktoś mi odpowie na moje pytania?? 1361305[/snapback] Odpowiedzialem ci wyzej, przeczytaj posta 3X moze zrozumiesz. Dziwi cie fakt ze nikt nie pisze?? poprostu temat oklepany, uzyj szykajki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...