AdrianW Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Witam Mam maly problem, nie moge sie dostac poprzez przegladarke (internet explorer) aby skonfigurowac router. Wpisuje w adreie: http://81.168.201.1 i nie dziala ;( to 81.168.201.1 to brama domyslna czyli adres routera? Porsze o podpowiedz w jaki sposob moge sie dostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 di-604 konfigurujesz przez http://192.168.0.1/ Standardowo login to: Admin a hasło puste zostawiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianW Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 di-604 konfigurujesz przez 1360569[/snapback] Tak to wiem tyle ze jak wpisuje http://196.168.0.1 to nic mi nie wyskakuje :( stroknak robi sie pusta i jest napisane ze strona nie istnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ten router ma niedopracowane oprogramowanie - na Operze sie wiesza - 1 na 10 udaje mi sie zalogowac - na IE czasem sie wiesza - na FireFoxie dziala OK - zakladka DHCP mi sie rozjezdza na innych przegladarkach niz IE (pionowe pasy po prawej) itd ale czego wymagac od taniego routerka :? ale ja nie o tym :P pewnie masz cos popierdzielone w ustawieniach polaczenia odpal IE i wejdz po kolei Narzedzia -> Opcje Internetowe -> Polaczenia -> Ustawienia sieci LAN odhacz wszystko to co masz zaznaczone - bo jak uzywasz np proxy to wiadomo ze nie bedziesz sie mogl zalogowac teraz powinno wyskakiwac okienko logowania po wpisaniu 192.168.0.1 w IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zrób mu twardy reset i spróbuj jeszcze raz się połączyć. Jak się nie uda to wgraj nowe oprogramowanie przez dołączony program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianW Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Ok dzieki juz sie polaczylem z routerkiem tylko na tym 2 kompie ktory chce podlaczyc do sieci - co mi tez nie bardzo wychodzi - jesli ktos moglby pomoc mi w ustawieniu tego sprzetu to bede zobowiazany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arj Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 PILNE !!! dzis (a własciwie wczoraj kupiłem Di-604 i mam problem z jednego kompa moge sie zalogowac z drugiego nie :( ale jest jeszcze jedno, na 4 kanale (nic nie jest podłączone) ciągle mryga lampka, a jak podłacze cos pod kanał to ... kanał nic nie rozpoznaje. POMOCY BARDZO PILNE!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...