grafis Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) Po ostatnim formacie pojawił się w mojej przeglądarce pewien problem. Nie chcą otwierać się strony w bezpiecznym połączeniu. Dotyczy to m.in stron bankowych, lub niektórych formularzy. Nie pomogła zmiana poziomu zabezpieczeń, zasad prywatności. IE zachowuje się jakby nie był podłączony do sieci. Co gorsza dotyczy to również Firefox'a (używam zamiennie). Nie pomogła reinstalka IE. POMOCY :mur: :mur: :mur: . Niedługo wypłata, a ja nie mam wglądu w konto. Nie będzie p... p... p... pianki :sad: Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez grafis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Hmmm.Dziwny przypadek.Ja radziłbym ci sprawdzić jak poleci na Operze.Najlepiej wersja 7.54.Jeśli to nic nie da no to format2 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafis Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Hmmm.Dziwny przypadek.Ja radziłbym ci sprawdzić jak poleci na Operze.Najlepiej wersja 7.54.Jeśli to nic nie da no to format2 :lol: 1361500[/snapback] Niestety istalancja Opery również nie pomogła. Po wejściu na w/w stony komunikat Opera cannot conect with server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Napisz jakiego masz neta,czy masz proxy i czy jesteś za NAT-em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafis Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Net radiowy, bez proxy, i oczywiście za NAT-em. Wcześniej nie było takiego problemu, dlatego jestem zaskoczony. Chcę uniknąć formatu i to wyjście traktuję jako ostateczność. 16.45 Panowie, wydarzył się cud. Załadowały się strony w bezpiecznym połączeniu. Nie wiem jak i dlaczego, ale wszystko działa. Dzięki za pomoc. Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez grafis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...