Skocz do zawartości
grafis

Problem Z Niektórymi Stronami

Rekomendowane odpowiedzi

Po ostatnim formacie pojawił się w mojej przeglądarce pewien problem. Nie chcą otwierać się strony w bezpiecznym połączeniu. Dotyczy to m.in stron bankowych, lub niektórych formularzy. Nie pomogła zmiana poziomu zabezpieczeń, zasad prywatności. IE zachowuje się jakby nie był podłączony do sieci. Co gorsza dotyczy to również Firefox'a (używam zamiennie). Nie pomogła reinstalka IE. POMOCY :mur: :mur: :mur: . Niedługo wypłata, a ja nie mam wglądu w konto. Nie będzie p... p... p... pianki :sad:

Edytowane przez grafis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm.Dziwny przypadek.Ja radziłbym ci sprawdzić jak poleci na Operze.Najlepiej wersja 7.54.Jeśli to nic nie da no to format2  :lol:

1361500[/snapback]

Niestety istalancja Opery również nie pomogła. Po wejściu na w/w stony komunikat Opera cannot conect with server

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Net radiowy, bez proxy, i oczywiście za NAT-em. Wcześniej nie było takiego problemu, dlatego jestem zaskoczony. Chcę uniknąć formatu i to wyjście traktuję jako ostateczność.

16.45

Panowie, wydarzył się cud. Załadowały się strony w bezpiecznym połączeniu. Nie wiem jak i dlaczego, ale wszystko działa. Dzięki za pomoc.

Edytowane przez grafis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi