Skocz do zawartości
Mike^^

Problem Natury Zawodowej..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem nowym uzytkownikiem ale czytam forum juz od jakiegoś czasu. Moim problemem z ktorym postanowilem sie do was zwrocic jest fakt iz poszukuje jakiegos programu ktory moglby dokladnie zarejestrowac kazda operacje ktora zostala przeprowadzona na danym komputerze. Tyle ze moje pytanie jest takie-czy jest taki program ktory zachowa mi takze tresc ktora naprzyklad mogla wyjsc/przyjsc przez mail lub gg? bo wlasnie czegos takiego szukam.

juz wyjasniam dlaczego jest mi to potrzebne.

-wiec prowadzimy firme reklamowa gdzie pracuje pare stanowisk komputerowych. jak sie pewnie domyslacie duzo zamowien i ofert jest realizowanych za posrednictwem maila(a nawet i ostatnio gg weszlo w sklad naszej komunikacji z klientami). Niestety wedlug podejzen moich i zony jestesmy przez dwoch pracownikow jednym slowem wałkowani gdyz biora oni zlecenia firmowe i wykonuja "poza firma". Dlatego tez potrzebuje jakiegos programu ktory pozwoli mi udowodnic to zachowanie.

Bede bardzo wdzieczny za jakies konkretne info

z gory thx i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz,tak jak pisalem wyzej, chodzi mi o dokladne dane ktore przychodza i wychodzą z kompa/glownie maile/

tak ze czegos takiego szukam. posiedzialem troszke na necie i znalazlem juz cos do gadulca wiec zobaczymy czy to wogole ruszy. ale nie ukrywam ze lepszy bylby program monitorujacy calosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi