REveAL Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie wiem czy istnieje juz taki temat...no przeciez nie bede specjalnie wertowall calego forum zeby dowiedziec sie jednej rzeczy. Otoz...kolega nakrecil film aparatem cyfrowym film..niestety trzymal go pionowi..przez co obraz odtwarzany na komputerze jest obrucony o 90 stopni..czy ktos wie..w jaki sposob mozna to obrocic...ponoc da sie to zrobic VirtualDubem..ale nie wiem gdzie dokladnie jest ta opcja...nie moge jej znalezc..pomozcie...dzieki...czekam :-P.. ok juz wiem....wchodzisz w zakladke filters i dasjesz add rotate Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez REveAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perelkarobi Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Może już za późno ale podpowiem Ci że to jest w menu Video; Filters... należy dodać nowy filtr rotate to cała filozofia Podaję to na bazie versji 1.5.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajfel Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Tez mialem problem z obroceniem filmu z aparatu, zrobilem tak jak napisano wyzej i wszystko jest ok tyle ze filmik przed mial ok 50MB a teraz ma ok 450MB..... co z tym zrobic? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 wlacz kompresje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...