Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Czesc wszystkim.. Kiedys uczono mnie,ze nowsze = drozsze i czesto lepsze. Wytlumaczylby mi ktos to? LOGOS : MSI kt3 ultra - 475zl KOMPUTRONIK : MSI kt3 ultra2 BOX - 458zl POPLAND: MSI kt3 ultra2 - 379zl Ja bede kupowal w Actionie,ale moze ktos mi wyjasni o co z tymi cenami chodzi. Dlaczego starsza wersja plyty drozsza jest od nowszej. Zadam glupie pytanie,ale ktora z nich brac? :oops: Zastanawiam sie jeszcze nad Abitem Kx7,ale chyba zoistane przy MSI. Ostatnie pytanko to co to jest ten Live BIOS i jak to dziala,wie ktos? Za wszystko z gory dzieki,pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Co jest z wami,nikt sie nie umie wypowiedziec? Tyle osob ma ta plyte. Pomozcie cosik. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Tyle ci moge powiedzieć, że kumpel ma msi kt3 ultra i sobie chwali :) Na twoim miejscu jeszcze bym sie zastanowił nad Gigabyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czesc wszystkim.. Kiedys uczono mnie,ze nowsze = drozsze i czesto lepsze. Wytlumaczylby mi ktos to? LOGOS : MSI kt3 ultra - 475zl KOMPUTRONIK : MSI kt3 ultra2 BOX - 458zl POPLAND: MSI kt3 ultra2 - 379zl Ja bede kupowal w Actionie,ale moze ktos mi wyjasni o co z tymi cenami chodzi. Dlaczego starsza wersja plyty drozsza jest od nowszej. Zadam glupie pytanie,ale ktora z nich brac? :oops: Zastanawiam sie jeszcze nad Abitem Kx7,ale chyba zoistane przy MSI. Ostatnie pytanko to co to jest ten Live BIOS i jak to dziala,wie ktos? Za wszystko z gory dzieki,pozdrawiam. no to ci powiem tylko tyle ze co sklep to inne cenny takze nie sugeruj sie nimi za bardzo tzn nie zawsze to co drozsze jest lepsze BTW Popland chyba podal cene bez Vat-u :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Drozsze , to tak , tylko nie w tym znaczeniu, ze szukasz tego samego produktu gdzie mozna kupic go najdrozej :lol: Jak sie uprzesz to znajdziesz np. zasilke Condongena w cenie Enlighta :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 No wlasnie dlatego te ceny mnie tak smiesza i zastanawiaja.. Wiem,ze drozsze nie oznacza lepsze,ale czesto tak bywa,ze za lepsze produkty licza sobie drozej. Ale bywa tez tak jak mowi reed. Codegen w cenie enlighta:) Sam juz nie wiem brac ultra,czy ultra2? Meczy mnie jeszcze troszke abit kx7 333. Juz tyle sie o nich nasluchalem i nie wiem co wybrac. Mega dylemat. Na nic innego mnie nie stac. Wybieram miedzy MSI,a Abit'em. Doradzcie PLIZZZZ!! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 No wlasnie dlatego te ceny mnie tak smiesza i zastanawiaja.. Wiem,ze drozsze nie oznacza lepsze,ale czesto tak bywa,ze za lepsze produkty licza sobie drozej. Ale bywa tez tak jak mowi reed. Codegen w cenie enlighta:) Sam juz nie wiem brac ultra,czy ultra2? Meczy mnie jeszcze troszke abit kx7 333. Juz tyle sie o nich nasluchalem i nie wiem co wybrac. Mega dylemat. Na nic innego mnie nie stac. Wybieram miedzy MSI,a Abit'em. Doradzcie PLIZZZZ!! Pozdrawiam ale meczysz :wink: bierz msi kt3 ultra2, jest roche nowsza ale roznicy poza nowym mostkiem poludniowym nie ma (ten nowy sb i tak w sumie niec nie daje :? ) naprawde nie bedzie roznicy miedzy kt3 ultra a ...ultra2 ale jesli troche nowsza mobo jes w cenie troche starszej to czemu nie wziac nowszej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Dzieki. Sorki za te pytanka,ale teraz jest tyle tych plytek i wszystkiego,ze czlowiek sam nie wie co brac i gubi sie na maxa. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Dzieki. Sorki za te pytanka,ale teraz jest tyle tych plytek i wszystkiego,ze czlowiek sam nie wie co brac i gubi sie na maxa. PozdrawiamSpox zycze udanego zakupu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Abita to bym odradzał - procki z potencjałem a słabo się kręcą. Zastanów sie nad Asusem A7V333 - troszkę droższy a lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...