HeadNotFound Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam To mój pierwszy post na tym forum, wiec prosze o wyrozumialosc:) Kupilem dysk IBM 4,5 gb w standardzie scsi, 68 pin - musze go podpiac pod kabel 50 pinowy. Szukalem na pewnym serwisie aukcyjnym przejsciowek, nic konkretnego nie znalalem, pytalem sprzedajacych ale udzielali sprzecznych odp:( Wiec tak kabel ma koncowe zenska (posiada otworki dokladnie 50:) )a dysk bedzie mial 68 pinow (igielek). Czy istnieje odpowiedni przejsciowka? Czy mam wymienic kabel? Na moj problem odpowiedzial pewien sprzedawca: przejsciowka jest meska z obu stron i nie wiem czy o taka ci chodzi ale latwo zrobic zenska po stronie 50 (jakakolwiek tasma) Zupelnie juz zglupialem - licze na Wasza pomoc! HeadNotFound Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Potrzebny jest kontroler Scsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...