Darks Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mam taki problem: dałem twardy 20GB podłączyłem go do kompa (secondary slave) i bios go nie chce wykryć. Myślałem że to wina twardego więc dałem 8 GB i podobny problem zworki wyjąłem więc nie wiem w czym moze być rzecz. Mieliście podobny problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Moze poprostu nie masz w BIOSIE ustawionej opcji AUTO na wykrywanie urzadzen. Sprawdz ten i ustaw albo recznie albo daj mu AUTO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dałem AUTO i nic. Ustawiłem ręcznie i też nic. Mam płyte Asrock K7S41GX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wovo Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 No to przestaw go na inny tryb....kombinuj...przeciez to tylko dysk twardy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Napewno taśma jest zepsuta. Nieraz sama sie jakos uszkadza i dysku nie chce wykryć. Proponuje kupic nowa taśma 10zł to nie majątek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 oczywiście dysk dobrze podłączony taśma + zasilanie.zworki też dobrze ustawione??zrób clear cmos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zworki są dobrze ustawione. On tylko nie wykrywa mi dwóch dysków nie wiem dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...