Gość Amd_Powered Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 dorwalem markera reagujacego na uv w tesko (3zl);) narysowalem nim blyskawice na szybie ale strasznie slabo widac:\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja taki laKIER DO PAZNOKCI UV NABYŁEM Z 2.90 ZŁ, CO BY OPLOTKI DO ZASIŁKI MALOWAĆ Z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Ozda Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja tam się nie bawiłem. Maznołem to co chciałem farbą fluorescencyjną w spayu B) Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez Dr_Ozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ja rozpuscilem marker "podkreslaczowy" w wodzie i swieci ladnie w wezykach :) pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
71DeX Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ja rozpuscilem marker "podkreslaczowy" w wodzie i swieci ladnie w wezykach :) pozdro ;) 1400426[/snapback] Taki taki normalny np. zółty? I świeci w UV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 jakis "ruskopodobny" :) hehe... to jest chyba tzw. podkreslacz.., na nim jest napisane: "Cooky [to chyba firma] HIGH-LIGHTER marker fluorescent paper + copy + fax" :) najpierw dla jaj sobie rozpuscilem troche wkladu w szklance z woda.. przylozylem do uv a tu mi szklanka swieci.., wiec ODRAZU wrzucilem do pojemniczka i czekalem, az sie woda zabarwi, ahhh to bylo cos cudownego ;) pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 No lakier już mam - fajny jest.Firmy electrolube. http://www.electrolube.co.uk/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Ozda Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zrobiłem jak napisał Smartek. Daje niezły efekt nawet przy małej ilości tuszu :D ciekawe czy nie wejdzie w reakcje z innymi płynami coto dolałem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...