Carver Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Kurde mam maly problem jaki mam wybrac HDD aby mi dobrze pracowal z Epoxem 8KHA+[/code][/code] :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 A co to za problem? Każdy będzie działał jak należy, a najlepiej chyba IBM lub WD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Ja, jak zawsze z resztą, polecam Maxtora! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Ja, jak zawsze z resztą, polecam Maxtora!A ja na temat Quantum/Maxtor wolę się nie wypowiadac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 A co to za problem? Każdy będzie działał jak należy, a najlepiej chyba IBM lub WD Ja mam WD Caviara i jest OK! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 A co to za problem? Każdy będzie działał jak należy, a najlepiej chyba IBM lub WD Miałem WD ,był OK ok 2 lata ,po czym z nienacka padł. Mam IBM ,był OK niecałe 4 miechy ,pojawiły się bad sektory a następnie chyba łożysko rozleciało bo hałasuje niemiłosiernie (pisk).Położyłem go na gąbce co tłumi w znacznym stopniu wysokie tony to go już za bardzo nie słychać. Za tydzień pojedzie na gwarancji :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...