ati Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Czesc;-) Wiem ze temat juz był, ale przegladajac znalezione tematy nie znalazlem tego czego potrzebuje. No wiec szukam darmowego ftp-eka na który mozna wrzucac pliki o dowolnej wielkosci i udostepniac innym. Wielkosc serwera najlepiej ok 35-50 mb. Szukalem w google ale wyskakuja mi same toplisty w których nic ciekawego nie ma. Pozdrawiam aTi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 http://www.tripod.lycos.co.uk/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 proste że lycos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 http://www.tripod.lycos.co.uk/Ja jak na to łączyłem się Total Commanderem to mi nic nie chciało wysłać. Dobry jest www.boo.pl , niedarmowy, koszty nieduże (8zł/3 miesiące). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greebqu Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 a ja sie nie moge zarejestrowac :cry: niezaleznie co wpisze w rubyce 'username' to mi mowi zebym wpisal inna nazwe uzytkownika. jakies rady? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) jak ktos chce wrzucic (rozmiar nie gra roli w sumie) na jakis niedlugi czas i nie robi mu ze serwerek jest na łączu 400kbps (w nocy 600kbps :) ) to niech sie odezwie na xxx@xxx.com Edytowane 26 Czerwca 2010 przez kosmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greebqu Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 heh, mi raczej zalezy na dlugotrwalyw ftp... tak 150-200mb. zobacze, moze kumpel postawi na laczu 1500kbps. tylko jak to skonfigurowac?:) chodzi mi o udostepnianie map, soundow i kilku innych rzeczy na ftp do CSa dla serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 tox.pl 2zl za miesiac - ja tam siedze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastequ Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Jeżeli chcesz za darmo wrzucać mp3 a później je udostępniać na stronie to polecam http://chomikuj.pl/?page=70033 wystarczy, że wrzucisz mp3 zrobisz link na swojej stronie i gotowe. Ograniczenia pojemności - BRAK. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Jesteś Archeologiem z zawodu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...