Skocz do zawartości
muciek

Od Czego To Nagrzewniczka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Bede musial popytac o taki szrot w Gliwicach a tak btw. za ile sprzedałbys tego poldka w takim stanie jakim jest?

i tak przy okazji za tego poldka na szrocie ile dałeś?

i jak tam sprawa wyglada?

taki chocby szupermarkiet tylko ze chodzisz z kluczem do odkrecania i szukasz czegos godnego uwagi?

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Soker napisał(a):

Bede musial popytac o taki szrot w Gliwicach a tak btw. za ile sprzedałbys tego poldka w takim stanie jakim jest?

i tak przy okazji za tego poldka na szrocie ile dałeś?

i jak tam sprawa wyglada?

taki chocby szupermarkiet tylko ze chodzisz z kluczem do odkrecania i szukasz czegos godnego uwagi?

1472245[/snapback]

zalezy co chcesz, na przykłda czeka na mnie syrene, tyle, że nikt tego nie chce i szrot-masterowi nie chce sie jej wykręcac, to musze pofatygowac sie sam z kluczem dyszką i sobie grzebac, ale tak to wiekszośc nagrzewniczke lezy na magazynie, a że juz mnie znaja to mam samoobsługe i wybieram sobie dowoli :D

za nagrzewniczki zawsze płace ta sama cene, nie wazne czy z Poldka, Łady Rollsa czy innego dziwactwa, zawsze 25zł :D

Ale 2 ładzianki wyrwałem za 20 szt. :)

acha

nie sprzedaje nieczyszczonych !

Sam sie martwie coraz szybszym kurczeniem sie zasobów :(

przykładowe zdjęcie szrotu

http://mb.vsa.com.pl/szrot/szrot/szrot-5.big.jpg

http://macmerc.netium.com.pl/szrot/

Edytowane przez MeGaMuCieK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi