krecik007 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Witajcie, mam problem zakupilem karte muzyczna sbs live 24-bity wsadzilem ja do plyty glownej Asus p4p8x i oczywiscie nie da sie zainstalowac karty, pomozcie, dodatkowo wylaczylem karte muzyczna na plycie w biosie, plyte cd ktora dostalem z karta nie maja sterow, na oficjalnej stronie sbs nie ma sterow, pomozcie co dalej robic Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez krecik007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 czy na cd jest nadruk ?? jezli tak to ma stery w sobie czy to jest nagrywana plyta ?? co jest na tej cd wogole ?? a wykrywa karte wogole w menadzerze urzadzen ?? i co to za sbs ?? chyba SB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witajcie, mam problem zakupilem karte muzyczna sbs live 24-bity wsadzilem ja do plyty glownej Asus p4p8x i oczywiscie nie da sie zainstalowac karty, pomozcie, dodatkowo wylaczylem karte muzyczna na plycie w biosie, plyte cd ktora dostalem z karta nie maja sterow, na oficjalnej stronie sbs nie ma sterow, pomozcie co dalej robic 1365109[/snapback] jak to sie nie da zainstalowac? :mur: wyskakuje Ci jakis error czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik007 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Dzieki za info, ale po sprawdzeniu dokladnym okazalo sie ze karta jest uszkodzona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiek95 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Mam identyczny problem. Edytowane 11 Czerwca 2005 przez pysiek95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...