Carver Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Kurde mam maly problem jaki mam wybrac HDD aby mi dobrze pracowal z Epoxem 8KHA+ :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Kurde mam maly problem jaki mam wybrac HDD aby mi dobrze pracowal z Epoxem 8KHA+ :?: :?: :?: kazdy Ci bedzie dzialal wszystko od kasy i upodoban zalezy ja polecam Segate Barracuda IV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carver Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Kasa nie gra roli liczy sie aby byl dobry :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Będiesz kręcił procka ( fsb powyżej 140) ? Jeśli: NIE - to IBM Vancouver AVVA 07 7200 TAK - to MAXTOR D740x ATA133 7200 Barakudę IV odradzam z różnych powodów ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambas Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Bierz albo Barracude 4 albo Maxtora z predkoscia 7200 obrotow na udma 133...Oba są super.Bardziej przyszłościowym dyskiem jest Maxtor..Jakbys miał jeszcze płytę obsługującą udma133 to byś miał błyskawicę.. Jesli zalezy Ci na szybkosci to bierz dyski z prędkosciami 720 obr a gdy na pojemności to namniejsze jakie bierz to 60 Gb :)) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Będiesz kręcił procka ( fsb powyżej 140) ? Jeśli: NIE - to IBM Vancouver AVVA 07 7200 TAK - to MAXTOR D740x ATA133 7200 Barakudę IV odradzam z różnych powodów ! Niby z jakich powodow Wofek ? Moja leci az milo od samego poczatku (4 miesiace) od jakiegos czasu FSB mam na 145 i nic jej to nie szkodzi ! Cicha idealnie, nawet z tym grzaniem soie to tez bujda wywalilem coolerka HDD bo byl niepotrzebny IMHO Barracuda IV rulzz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Będiesz kręcił procka ( fsb powyżej 140) ? Jeśli: NIE - to IBM Vancouver AVVA 07 7200 TAK - to MAXTOR D740x ATA133 7200 Też polecam Maxtory, chociaż jak na razie sam muszę się borykać z tą Baracudą U4 6GB... może kiedyś ją zmienię... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Właśnie! Może ktoś chce kupić taką Baracudę??? 2,5 - letnia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...