Yarpeen Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Witam! Kupiłem sobie nowe Settlers V i mam problem po zainstalowaniu gry opalam ją a tu ganie monitor. Wydaje mi się że to wina sterownika. Czy ktoś może na to coś porazić. P.S. Moja dziewczyna ma FX 5200 i Jej chodzi bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarpeen Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Czy nikt nie jest w stanie mi pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarpeen Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Dopisze że zassałem nowsze sterowniki niż te oryginalne i dalej nic. Nawet Warcraft 3 pożyczony od kolegi nie działa. Co to może być?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 no ja tez miałem taki problem na radkutyle ze zaniosłem go do servisu i tam mi wymienili i było wszystko ok prawdopodobnie bła to wina taśmy ktura łączy gniazdo z czymś tam na k graficznej więc lepiej oddaj do servisu!! ja tak zrobiłem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Na bank bedzie to wina uszkodzonego kabla VGA lub za slabego zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 gra chodzi ?? słychać dźwięki ?? jeśli tak to zmniejsz odświeżanie ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...