Pitbull84 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witam:) Chciałbym dzielić łącze ale zablokowali mi taką możliwość u providera :sad: Otóż mam laptopa, na którym potrzebuje odbierać sobie pocztę :huh: Czy może mi ktoś polecić jakis proxy działający pod Win XP z możliwością serwera POP3 i SMTP? Mam AnalogX Proxy, www na lapie działa ale outlook express nie odbiera poczty mimo że wszystko jest skonfigurowane OK :mur: ..może na innym proxy pójdzie.. z jakiego korzystasz? Z góry dziękuje. Pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 spróbuj WinProxy. Mam identyczną sytuacje z moim providerem i za pomocą tego programiku udostępniam neta go przez wifi na laptopka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 A ja polecam freeproxy - darmowy i skuteczny. I też udostępniam sieć laptopowi - http i pop3/smtp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull84 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Jezusicku! Dzieki LOBO! Z AnalogX sie motałem kilka dni! Szukalem...zastanawialem sie...oooooj!! To jest po prostu za prosty programik i tyle, za duzo w nim niejasnosci!! Zainstalowalem sobie tego FreeProxy..rzut okiem i wiadomo o co chodzi, piekny program:) Wszystko widac jak na dloni, uslugi dodaje sie recznie ale wszystko tam jest, wybor karty, konkretnego portu dla uslugi podglad wedrujacych danych po prostu miodnie:) Jeszcze raz dzieki wielkie i korzystajac z okazji chcialbym polecic ten programik bo nie ma co tracic nerwow na jakiegos banalnego gotowca.. proste nie znaczy zawsze dobre:P POZDRAWIAM:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...