Skocz do zawartości
Adasz001

Reset Systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam problem i licze na pomoc w jego rozwiazaniu - a wiec zacznijmy od poczatku tej smutnej histori:

Najpierw nagle po wlaczeniu komputera wyswietlil mi sie blad o tym ze Windows nie moze byc uruchomiony poniewaz nie wykryl pliku hal.dll czy cos w tym stylu. Zrobilem reinstalke windowsa i przy kopiowaniu plikow instalacyjnych pojawialy mi sie bledy i albo instalator wogole sie nie konczyl albo po zainstalowaniu windows strasznie czesto sie wieszal. Sprawdzalem ten dysk na innym komputerze i tam wszytsko bylo dobrze. Nastepnie przywiozlem go znow do siebie, zaczalem instalowanie windowsa i wszystkie pliki jakims dziwnym trafem skopiowaly sie dobrze ale nadal sie wieszal. (mam 1 windowsa na plycie i 1 z service pack 1 na dysku - oba instalowalem i po kazdym komputer sie wieszal) Oddalem komputer do serwisu i stwierdzili ze o dziwo moj sprzet jest dobry a jedynie zainstalowali swojego windowsa i dziala dobrze. (nie mam pojecia czemu bo ja instalowalem 2 rozne kopie i bylo zle) wczoraj odebralem komputer z serwisu i niby wszystko elegancko dziala ale komputer czesto (tzn. tak mniej wiecej 1 na godzine) ni stad ni zowad sie resetuje. temperature sprawdzalem recznie i wszytsko jest chyba zimne wiec raczej nic sie nie przegrzewa. nie resetuje sie przy zadnej konkretnej czynnosci tylko tak znienacka:/ zaznaczam ze mam tak jak wczesnie Win XP professional z service pack 2 i nie instalowalem zadnego oprogramowania ktorego nie mialem przed wystapieniem problemu. Prosze o pomoc i z gory dziekuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak zasilacz 320 volt dobrze wiedzieć .......... zasilacz ma firmę codegen fortron i moc podaną w WATACH i raczej nie ma zasilacza 320 volt a raczej na 230 volt ;) pozdr

Edytowane przez Domik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi