djtomas Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 nic nie wskurasz podkręcając kompa ! tej zasiłki nie da się ruszyć ;) OT cyka ci zasiłka albo piszczy? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 nic nie wskurasz podkręcając kompa ! tej zasiłki nie da się ruszyć ;) OT cyka ci zasiłka albo piszczy? POzdr. 1380940[/snapback] Masz calkowita racje tej zasilki nie da sie ruszyc!!On ma kurcze chyba stale napiecia,bo nawet jak dalem alhlonka na 1.6v na vcore i skrecilem grafe podnioslem na agp napiecie i pamiatki,podlaczylem 3 wiatraki to ciagle tak jak w idle mialem ok.12.15 na +12 to i tak mam po o/c.Z reszta napiec tak samo :D A popropo tego twojego pytania to on tak czasami cichutko piszczy,ale nie wiem od czego moze coolerki tak chodza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 to PFC :( mi non-stop cyka a piszczy przy małym obciązeniu np jak dam na procu 1,4V zamiast 1,65V a ja swojego nie mogę zagiąć nawet 2500MHz i VCore 2,4V (mierzone miernikiem) ! POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 To widze hardcorowo lecisz z tym Xpekiem ,na 2.4v core ladnie :D Jak ja bym tyle dal to z mojego winchestera pyl by zostal :lol: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 mierzone w zlym miejscu przy takich napieciach to juz raczej mobo troszke zaniza, przeczytaj sobie w topicu o nf7 gdzie mierzyc na cewce a nie na mosfetach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Czesc. Co do moich wynikow na P6 420Watt: IDLE +3.3V - 3,4 +5V - 5,02 +12V - 11,89 STRESS +3,3V - 3,41 +5V - 5,01 +12V - 11,92 Co o nich sadzicie? Robione na sprzecie takim: P4 3Ghz [230*15=3450Mhz] i zapuszczone do tego PRIME, super Pi, kopiowanie i mark 05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Niemozliwe 2,4V. Musiałbyś być mieć lepsze chłodzenie niż Berkut. [lol] A mosfety już by wyparowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 taa wszystko chlodzone freonem :P albo plyta lezy w lodowce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...