Machul Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 moze mi ktos podac ceny myszek radiowych z podczerwienia zamiast rolki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Zaglądnij na www.komputronik.pl i www.sklep.age.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Nom tak 150zł w góre ja mam swoja na sprzedaz... za 110zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 tylko nie kupuj na podczerwień-to najwiekszy syf jak juz to radiową Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A optyczne to jeszcze większy syf. Kup A4techa radiową, ale broń boże, nie optyczną. Optyczne są do niczego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 MOJA JEST RADIO OPTICAL WIEC MOJE GG JAK BY CO TO 911980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A optyczne to jeszcze większy syf. Kup A4techa radiową, ale broń boże, nie optyczną. Optyczne są do niczego! Tak tak ! a swistaki juz spia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ja mam A4Tech RFSW-25 radiową i spoko jest. Musiałem tylko nieco zmodywikować rolke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Optyczne są do niczego! MAKONAR chyba się dziś nie wyspałeś!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...