Fidma Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, Gdzie kupowaliście swoje laptopy? Jak uważacie, gdzie jest najtaniej? Dajcie jakieś linki etc. żeby się potomności przydało ;) I oddzielne pytanie do osób prowadzących działalność gospodarczą. W jakich hurtowniach (jakie mają warunki dot. zamówien typu obroty czy min. wartość zamówien) się zaopatrujecie? pzdr. Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Fidma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 www.komputronik.pl ja tutaj :) dostałem 3% rabatu, ceny przeciętne ale kupowałem na miejscu a nie z neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Sklep Karen Notebook w Arkadii w Warszawie. Ceny byly calkiem niezle, do tego mila, profesjonalna obsluga. I w ramach rabatu dostalem pendrive za 1zl + vat ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...