koziel Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Witam! Mam problem... Otoz posiadam karte graficzna s3savage4 oraz monitor samtron 55e i dzisiaj po formacie dysku zabralem sie za instalacje sterownikow do karty graf. oraz za instalke sterow. monitorka.... Wszystko idzie jak po maselku robie restart i....... no wlasnie i w momencie w ktorym powinien byc pulpit windows mam tylko kursor z klepsyderka na czarnym tle... :((( Kombinowalem juz na wiele sposobow ale zawsze dzieje sie to samo...!:((( B.was prosze drodzy cafe`jkowicze o ewentualne wskazówki dzieki ktorym bede mogl miec 32bity w odpowiedniej rozdzielczosci ekranu! z gory wielkie THX>! pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 uruchom w trybie vga i przeinstaluj monitor na plug%play i ustaw mniejsze odswoerzanie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziel Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 czesc :) mozesz mi powiedziec jak mam to zrobic krok po kroku (tylko prosze mnie nie wysmiewaj bo nie znam sie na instalowaniu sterownikow) najlepiej napisz na gg:1552131 lub odpisz na tego posta pzdr. i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 jak strtuje komp to wybierz tryb vga trzeba wcisnac szybko F8 i bedzie menu i pozniej we wlasciwosciach obrazu wybrac karte monitor i zmien poszukac standartowe typy i wybrac plug&play koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziel Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 sluchaj gadam ze znajomym i ten mowi ze mam zainstalowac jakies 4in1-424 od agp czy cos takiego... nie wiem kogo sluchac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 po pierwsze jak masz plyte oparta o chipset inny niz intela to powinenes to zrobic wszelkie stery czyli via 4in1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...