mat_zab Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Nie zabijcie mnie ale strasznie mi sie spieszy a jak daBem wczoraj to na gieldzie to do dzis nikt o to nie pytaB :) Mam do obchniecia pByte i pamieci: jest to Soltek DRV-5 z nowym biosem T1.6 i pamieci DDR 128 266MHz chodz stabilnie na FSB166 :) te czesci maja dopiero 1 miech wiec sa praktycznie nowe na wszystko jest gwarancja itp. pByte oddam za 340zl a pamieci za 110zl. SORRY ZA TEGO POSTA !!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Nie zabijcie mnie ale strasznie mi sie spieszy a jak daBem wczoraj to na gieldzie to do dzis nikt o to nie pytaB :) Mam do obchniecia pByte i pamieci: jest to Soltek DRV-5 z nowym biosem T1.6 i pamieci DDR 128 266MHz chodz stabilnie na FSB166 :) te czesci maja dopiero 1 miech wiec sa praktycznie nowe na wszystko jest gwarancja itp. pByte oddam za 340zl a pamieci za 110zl. SORRY ZA TEGO POSTA !!!!!!!!!!!!! Ten ram to Kingston ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Nie to inna kosc jakas SPaceSTek ale nawet jak na taka firme to dobrze sie kreci bo az na FSB166. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Nie to inna kosc jakas SPaceSTek ale nawet jak na taka firme to dobrze sie kreci bo az na FSB166.Ile ma jeszce gwary ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Gwarancji mam jeszcze jakies 9-10miesicy na plyta jak i na pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszgebala Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 może Ty możesz mi pomóc w temacie płyty SOLTEKA. To link do wiadomości http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=248475#248475 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...