Xellos Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Witam rozgladam sie za budami juz jakis czas ale jakos nie widzi mi sie wydawac 300zl zasilke mam, ogladam wiec te tanie badziewia niestety ale widze wlasnie teraz takie cos: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47221147 czy to sie oplaca ? czy to faktycznie promocja ? czy poprostu ten model jest kiepski, cena mi by pasila no i chieftec a nie tracer, co sadzicie o takiej budzie w tej cenie ? a moze to normalna cena a nie promocja, bo mi sie wydawalo ze chiefteci najtansze to 300zl a tu taka cena... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Też o niej myślałem, ale ma tylko 3 sloty cd/dvd, jak dla mnie to musi być min. 4. Poza tym kawał porządnej budy, a promocja bo pewnie u chiefteca teraz wchodzą nowe budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) a TU, na drugiej stroniemasz prosto ze sklepu za 176. Przy każdej budzie masz "Cena obudowy bez zasilacza:xxx". Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez Son-Goku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...