reed Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Smacznego !!! :lol: http://www.elektroda.pl/rtvforum/download.php?id=1929 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Teraz już wiem czemu te kurczaczki są takie smaczne i soczyste. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 lol naszczescie niejadam w burdel-kingach itd :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 8O 8O 8O już niebardzo 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 reed Ty kurczaczku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Zawsze wiedziałem że ten roześmiany staruszek jest jakiś dziwny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ROTFL :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Nienawidze fastfood! :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ŁOŁ dobrze , że z fast food uznaje tylko domowe kanapki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Zawsze wiedziałem że ten roześmiany staruszek jest jakiś dziwny :lol: :P ja etsh :P i jush wiem po co mu laska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 i jush wiem po co mu laska ;) O yesoo! To już przegięcie totalne! Biedne kurki :roll: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 a ty red to tylko o jedzeniu :)))) jak bedziesz tyle jadl to ci ten tatuazyk na plecach sie rozpasie :) i wyjdzie bohomaz :)) jak nie temat o kanapkach to o kurczakach ":)))))) ja dzis jadlem w KFC i lubie to zarcie :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Smacznego !!! :lol: http://www.elektroda.pl/rtvforum/download.php?id=1929 Na szczescie pracuje u konkurencji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Smacznego !!! :lol: http://www.elektroda.pl/rtvforum/download.php?id=1929 Na szczescie pracuje u konkurencji :lol: A ja na szczescie jadam u konkurencji 8) :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...