woocash_lp Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, Chce kupic porzadny monitor LCD taki do 1500 zł. Monitor ten będzie głównie służył do grania (czasmi), filmow i neta. http://sklep.proline.pl/shop.php?kat=Monitory+LCD Mozecie pisac propozycje tylko i wylacznie ze sklepu w/w ! Ja myslalem o tym Belinea 17 101751B pozdrawiam. ps. jezeli taki temat byl to bardzo przepraszam. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez woocash_lp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) Ten wyborek to tam niewielki mają: LG 1740P - polecam. Natomiast co do belinei, to hmm to są problemy z serwisem... czyli dokładnie jak chcesz mieć świecące piksele na ekranie to bierz. Z drugiej strony dziwię się że tylko jeden model LG, bo w tej cenie można kupić 1730P A i ZASTANÓW SIĘ PVA DO GIER!!! :mur: W tym Belinea 17 101751B to chyba tylko w sapera :lol: (25ms) A i jeszcze zap. dodać że ma tylko wejście analogowe. To juz lepszy (do gier() jest m ój(podpis) Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez bodziu8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 A co myslisz o Belinea 17 101735B ? Matryca TN, tylko troche małe katy, ale to jest we wszystkich matrycach TN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 A co myslisz o Belinea 17 101735B ? Matryca TN, tylko troche małe katy, ale to jest we wszystkich matrycach TN. 1369774[/snapback] Widzę że zależy ti na tanim sprzęcie, nie wiem czemu uparłeś się tak na tą belineę, rzeczywiście mój ma 160/140 stopni i już jest problem przy patrzeniu z dołu, a tam są jeszcze mniejsze. Najlepiej to idź do sklepu i zabacz czy ci kąty odpowiadają. Choc ja i tak będę stawiał wyżej LG chociażby ze względu na gwarancję, dają 1 miesiąc na wymianę monitora gdy spoli się choć jeden piksel lub powstanie subpiksel. Sam miałem takiego czerwonego "parcha" i bez problemu wymienili na drugi dzień. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...