<SmILek> Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 GALERIA prosze o pare slow na temat wygladu mojej budy:) modem to tak naprawde nazwac nie mozna no ale milej sie patrzy... bude mam 4lata i tak po trochu cos zmienialem przez ten czas :) co zmieniłem??? wyciety niezly kawalek blachy z tylu i wstawiony panel 2x80x80 na wlacznik on/off ktory jest wkomponowany w kieszen od dyskow twardych ;] (sluzy jako popielniczka) wyciete okno (wiem wiem szyby nie ma bo zbilem po pijaku :P ale kiedys byla ! nawet 2 tygodnie przyklejona na silikon ) namalowane cos na wzór??? kleksa??pająka??smoka:)?? /skresl odpowiednie malowalem flamastrem czarnym niezmywalnym ale po 3 lechach mocnych nie mialo dla mnie znaczenia co maluje :) wazne ze bylo fajnie... pomalowanie elementow klawiaturki &myszki na czarno ;] z przodu pod panelem przednim wyciente koleczko na to turbinka 92x92x zasysa powietrze itp itd jak widac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 na pewno modem tego sie nie da nazwac , nic szczegulnego zwykly komp z oknem i grilem i swiecacym wentylem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 totez zwyklym kompem w zamierzeniu mial pozostac ;] aha w calosc wlozylem praktyczne 0 many ;] to mialo ladniej wygladac i cieszyc oko zdjecia nie sa zbyt "dobrej" jakosci ale w srodku jest naprawde ladny stonowany odcien uv-blue bym tak to nazwal ;] plecionke na kablel wykonalem sam ;] hah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 szukam tej turbinki zasysajacej powietrze. znalazlem tylko otwor zakryty obudowa :( kolega powinien przesat pic i zrobic cos na trzezwo. :) i zdjecia wypoziomowac bo troszku pionu niemaja :( ale zawsze moze to byc poczatek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ja to zrobilem tak . mialem 2 fany 92x92 w tym jeden zepsuty;] wyciolem fana w tym zepsutym czyli to na czym siedza lapatki czyli byla sama ramka do tej ramki przykleilem drogi wiatrak dzialajacy a to wszystko do tej dziurki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Dział Modyfiakacje - nazwa mowi sama za siebie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...