reed Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Jak w topicu, nie wiem dlaczego cos mi sie skaszanilo :( Zapodaje screena z Menadzera Urzadzen Moze mi ktos wyjasni o co chodzi ? :? http://www.elektroda.pl/rtvforum/download.php?id=146 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czyzby SP2 dla XP-ka juz sie pokazal?? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 (F)reed :D Widze ze kacyk minol i sie wesolutki zrobiles !! Pinknie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 jaja sobie robisz>??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czyzby SP2 dla XP-ka juz sie pokazal?? :lol: :lol: Myslisz ze to jeg wina ?? 8O Qrde, a mowili zeby wersji beta nie instalowac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A ja mysle ze to wina tego ze zabardzo krzyczysz na komputer jak sie wiesza :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Jezeli sam tego nie zmontowales na PS6.0 , to jest to smieszny virusik :) fajny... jak bedziesz znal nazwe to daj mi ja na priva ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Gdzies juz widzialem podobnego screena :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Hehe najlepsze jest "Finf God" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Hehe najlepsze jest "Finf God" :lol: Hehe , a ten screen widziales ?? http://www.elektroda.pl/rtvforum/download.php?id=144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Hehe no "nie wiem", "być może" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...