Skocz do zawartości
Gość

128MB karta graficzna!!!

Rekomendowane odpowiedzi

LOL , za 2 lata bedziesz mial maszyne do pisania a nie kompa do grania .. chlopaku OBUDZ sie , to nie matrix tylko szeczywistosc , jak chcesz grac , to zmieniasz grafe co 6-9 miesiecy

nie kazdy ma kase zeby ciagle nowy sprzet kupowac! a poza tym dobra karta grafiki spokojnie starcza na 2 lata, a jak ty nie potrafisz sobie takiego kompa zlozyc, zeby ci na taki czas wystarczyl, to SORRY

ty potrafisz , twoje BAnszit starczalo ci zawsze zapewne :DD

PS: Banszit byl do [gluteus maximus] juz na starcie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego uparles sie na raedona ,przeciez np. winfast gf4 jest we wszystkim lepszy od 8500 i do tego mozna go niezle pokrecic .

ja polecam gf4 8500 wymieka!!!

Jasne we wszystkim gf4 rulez!!

Komu przeszkadza papka na telewizorze i rozmyty obraz na monitorze!Albo spadek wydajności sięgający 100% po włączeniu filtrowania anizotropowego to tylko drobiazgi nie?

:lol: expert się odezwał :lol:

musisz mieć problemy ze wzrokiem jak widzisz papkę zamiast obrazu na gf4ti. a może czas umyć monitor co?? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie widzę żeby obraz na GF4ti był jakiś do kitu.

Jedynie co mogę "nie polecić" to nie bież LEADTEKA A250LE TD - to całe chłodzenie jest do kitu, radiator na pamięciach od spodu odstaje od 2 kostek na ok. 1 mm., miałem 2 egzeplarze i było to samo. Polecam MSI.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

LOL , za 2 lata bedziesz mial maszyne do pisania a nie kompa do grania .. chlopaku OBUDZ sie , to nie matrix tylko szeczywistosc , jak chcesz grac , to zmieniasz grafe co 6-9 miesiecy

Mysle, ze grubo przesadzasz - do grania przy 1024x768 wystarczaja spokojnie kompy (i karty) starsze niz 9 miesiecy. A wyzsze rozdzielczosci? No nie wiem, ja mam monitor 17" i nie czuje potrzeby odpalania giery w 1600x1200. Zdarzylo mi sie to pare razy - tak dla sprawdzenia- jeszcze QIII chodzilo lekko sie szarpiac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupując R8500 to poszukałbym pełnej wersji gdyż widziałem takie poniżej tysiaka, ale mimo wszystko GF4 TI4200 128MB (polecam!) jest od ATi pod każdym względem wydajności lepshy.

1. Pytanie dotyczy Radeona wiec kolega zastanawia sie nad kupnem odpowiedniego modelu a nie karty NV.

2. Radeon 8500 jest tylko minimalnie mniej wydajny i to na podstawowych parametrach (bez Anizo)

3. Dysponując 1000zł radziłbym poczekać na Radeona 9500/9500Pro - będzie się najprawdopodobniej mieścił w cenie i obsługiwał już DX9.0.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego uparles sie na raedona ,przeciez np. winfast gf4 jest we wszystkim lepszy od 8500 i do tego mozna go niezle pokrecic .

Komu przeszkadza papka na telewizorze i rozmyty obraz na monitorze!Albo spadek wydajności sięgający 100% po włączeniu filtrowania anizotropowego to tylko drobiazgi nie?

musisz mieć problemy ze wzrokiem jak widzisz papkę zamiast obrazu na gf4ti. a może czas umyć monitor co?? :lol:

Problemy ze wzrokiem to chyba ty masz.Napisałem że papka jest na TV a nie monitorze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problemy ze wzrokiem to chyba ty masz.Napisałem że papka jest na TV a nie monitorze!

z moim wzrokiem jest wszystko OK a papki nie mam ani na TV ani na Monitorze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech chciałem napisać, że jakbyś sobie kupił np. GeForce3 w maju ubiegłego roku to nadal mógłbyś we wszystko nawet dzisiaj grać z Full Detail + 1280 @ 32 Bit :o ALbo powiedzmy 1024 ;O

Jestem ciekaw jakby to wyglądało w Mafii, albo UT2003 :-) Chyba, że ktoś lubi "żabkowanie".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech chciałem napisać, że jakbyś sobie kupił np. GeForce3 w maju ubiegłego roku to nadal mógłbyś we wszystko nawet dzisiaj grać z Full Detail + 1280 @ 32 Bit :o ALbo powiedzmy 1024 ;O

Jestem ciekaw jakby to wyglądało w Mafii, albo UT2003 :-) Chyba, że ktoś lubi "żabkowanie".

"żabkowanie" na GeForce3? Czy ktoś z GeForce 3 ma z tymi tytulami problem?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no kumpel ma gf3 i mafia popyla aż miło i to w 1280x1024

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może sobie pyka, ale nie uwierzę, że z max detalami i cały czas z przyzwoitą ilością FPS, czyli min. 30-oma. Nie jest to możliwe napewno podczas jazdy w nocy. Jeśli mu chodzi płynnie w 1280x1024 podczas nocy to ma moje uznanie 8) Aha powiedz jeszcze, że Morrowind mu chodzi mu płynnie w 1280x1024 to się chyba zesikam ze śmiechu.To tyle co mam do powiedzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może sobie pyka, ale nie uwierzę, że z max detalami i cały czas z przyzwoitą ilością FPS, czyli min. 30-oma. Nie jest to możliwe napewno podczas jazdy w nocy. Jeśli mu chodzi płynnie w 1280x1024 podczas nocy to ma moje uznanie 8) Aha powiedz jeszcze, że Morrowind mu chodzi mu płynnie w 1280x1024 to się chyba zesikam ze śmiechu.To tyle co mam do powiedzenia.

nie wiem czy w nocy też. widziałem przez chwilę(20 minut)i było wszystko OK

a jak masz problemy z pęcherzem to się do lekarza zapisz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty potrafisz , twoje BAnszit starczalo ci zawsze zapewne :DD

PS: Banszit byl do [gluteus maximus] juz na starcie :P

jak kupowalem ta karte to w cenie do 1000 nie bylo kart szybszych od banshee o wiecej niz 25%...

[ aktualnie zbieram na radka 9500 :D ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...