adam_M Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ellou ludki. na wstepie sory , ze tu zakładam topic w elektronice ale pewnie wiecej speców tu znajde niż na "innym oprogramowaniu" wiec do rzeczy poszukuje jakiegoś programu do rysowania schematów elektotechnicznych z gotowymi "blokami" elementów, mam wprawdzie acad electrical lecz potrzebuje cos bardziej prostego. jak by ktos mial namiar na jakiś shereware lub tylko same nazwy programów to bardzo prosze o cynk bo w sumie to nie domnie i nie moja dziedzina :) i jesio jak ktos by mial namiary na program do robienia schematów ścieżek Pozdrawiam Adam M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ps spice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Elektroda zaprasza ja osobiscie proponuje Eagla . pozdrawiam i powodzenia, :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szaflik Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Eagle, Protel, Electronic workbench, Smart Draw, Sprint-Layout i jeszcze z mln innych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Do schematów "elektrotechnicznych" dobry jest Visio. Do eletronicznych jak wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...