szwisztak Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) czesc jestem nowy przeszukalem forum w poszukiwaniu podobnego tematu ale nioc nie znalazlem . mam karte dzwiekowa creative live 5.1 i glosniki media techa laggiero 5.1 wswzystkie glosniki dzialaja bez zazutu oprocz glosnika bassowqego subbufera (czy jakos tak :P) co moze byc przyczyna ??? wszystko jest dobrze podlaczone jak zmienie kanaly to dziala mi glosnik bassowy ale wtedy nie dzial mi przedni prawy albo tylni prawy!!!! POMOZCIE TEGO NIE DA edit: mam podlaczone tylnie gsniki do czarnej wtyczki do zielonej przednie i do pomaranczowej (ostatniej) centralny z basem (wszystkie satelity graja z centralnym oprocz bassu jak pdlacze inaczej wtedy dzial bas a nie dzial mi inna satelita :mur: o co wtym chodzi ???? :mur: :mur: :mur: Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez szwisztak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sight Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 czesc jestem nowy przeszukalem forum w poszukiwaniu podobnego tematu ale nioc nie znalazlem . mam karte dzwiekowa creative live 5.1 i glosniki media techa laggiero 5.1 wswzystkie glosniki dzialaja bez zazutu oprocz glosnika bassowqego subbufera (czy jakos tak :P) co moze byc przyczyna ??? wszystko jest dobrze podlaczone jak zmienie kanaly to dziala mi glosnik bassowy ale wtedy nie dzial mi przedni prawy albo tylni prawy!!!! POMOZCIE TEGO NIE DA edit: mam podlaczone tylnie gsniki do czarnej wtyczki do zielonej przednie i do pomaranczowej (ostatniej) centralny z basem (wszystkie satelity graja z centralnym oprocz bassu jak pdlacze inaczej wtedy dzial bas a nie dzial mi inna satelita :mur: o co wtym chodzi ???? :mur: :mur: :mur: 1369470[/snapback] zainstall Surmix2 (masz to na orginalnej płycie ze sterownikami) 1.odpal panel 2.wybieramy settings 3.zaznaczmy bass redirection 4.przesuwamy suwak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwisztak Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nie moge nic zrobic w ustawieniach :/ probuje tam nacisnac ale to nic nie daje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwisztak Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 przeinstalowalem i juz jest git :) dzieki jestes bogiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 zamiast szajsu creativa (za wyjątkiem starych żółtych sterów) zainstaluj sobie kx,dzieki którym można odkryc cały potencjał tej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwisztak Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 a zeby zainstawlowac ten sterownik to musze odinstalowac creativa !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 niekoniecznie....można sobie zrobic 2 schematy sterowników-tylko po co.?Te niebieskie mixery są niedopracowane,i nie warto ich używać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...