rysiu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Kiedy próbuje zainstalować win xp to wywala komunikat ze nie można utworzyć folderu na dysku, a po zrestartowaniu okazuje się ze niema już żadnej partycji lub jest jedna o rozmiarze całego dysku :mur: Jeśli ktoś wie jak coś z tym zrobić to proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnablondi Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 moze windows ci nie pasuje do sprzętu :/ ja tez tak miałam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 wiem że to rozwiązanie połowiczne ale spóbuj załatrwić formatowaniem szybkim raz tak miałem i pomogło dzięki Bogu nie w moim kompie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Wymieniłem wszystkie partycje, a raczej utwożyłem na nowo i nic nie pomogło :? a co lepsze ten sam windows wcześniej działał przez 2 lata bez problemów. Jeszcze lepsze jest to ze Win 98 działa, a w serwisie nie znaleźli uszkodzeń dysku :? Tylko gdy instaluje jakom kolwiek wersje win XP to wywala mi wszystkie partycje:-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...